Hallgatói szervezetek

 

A Hallgatói Önkormányzat tagja minden beiratkozott, aktív hallgató.

A HÖK képviselő-testülete vesz részt a felsőoktatási fórumokon a hallgatók képviseletében, eljár érdekeik, céljaik, javaslataik hangadásában, ennek megvalósításában.

A HÖK tagjaihoz fordulhattok, ha van a főiskolai élettel kapcsolatos észrevételetek, építő hozzászólásotok, problémátok.

A HÖK-ön belül működő Diákjóléti Bizottság intézi az ösztöndíjakkal kapcsolatos teendőket. Szervezetünkön belül működik rendezvényszervezés is.
Törekszünk arra, hogy minél színesebb programokat nyújtsunk számotokra!

A HÖK iroda a Koordinációs Iroda melletti lépcsőlejárón, majd a Klubbon keresztül közelíthető meg.

Tisztségviselőink és képviselőink a 2021/2022-as tanévben:

Hök elnök:

Lehelvári Alexandra
lehelvarialexandrawjlf@gmail.com

 

Kedves Hallgatók!

Az I. félévi pályázati űrlapok

Kérünk Titeket, olvassátok el a kitöltési útmutatót a pályázathoz, valamint tartsátok be a benne olvasható határidőket!

Üdvözlettel,

Diákjóléti Bizottság

djb.wjlf@gmail.com

 

DJB (Diákjóléti bizottság) elnök:

Veres Nóra
veresn99@gmail.com 

 

Bármilyen kérdés, probléma esetén a veresn99@gmail.com email címen Veres Nóra elnök elérhető!

 

 

 

ALUMNI IRODA

Az alumni szó latin eredetű, öregdiákot jelent.

A Wesley János Lelkészképző Főiskola szeretné tartani a kapcsolatot volt hallgatóival, ezért létrehozta az Alumni Kört. Az Alumni Kör várja mindazokat, akik a főiskola valamely graduális (alap- és mesterképzések) vagy posztgraduális képzésén (szakirányú továbbképzési szakok) végeztek. Mindamellett, hogy közösségi és szakmai programokat szervezünk a nálunk végzett hallgatóknak, arra is figyelmet fordítunk, hogy segítsük életpályájukat, munkahelyi előmenetelüket. A főiskolán létrejövő Alumni és Karrier Iroda egyik legfontosabb feladata, hogy ehhez segítséget nyújtson.

Hamarosan lehetőség nyílik arra, hogy a volt hallgatók a honlapon keresztül regisztrálhassanak. Amennyiben regisztrálod magad az Alumni Körbe, rendszeresen tájékoztatni fogunk rendezvényeinkről, az iskolában igénybe vehető kedvezményekről, továbbtanulási, képzési és álláslehetőségekről.

KARRIER IRODA

Életpálya-követés – Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR): felmérés készül a már végzett és a jelenlegi hallgatók, valamint az oktatók körében, mellyel az a célunk, hogy minél hatékonyabb oktatást és minél jobb körülményeket biztosíthassunk az iskola kötelékébe tartozóknak, mind az iskola falai közt, mind azon túl.

Szolgáltatások:
– Karrier-tanácsadás, kompetenciamérés
– 
Tréningek

Alumni Iroda (Wesley-s Öregdiákok Klubja)

Telefon: (06-1) 210-5400/112-es mellék

E-mail:
alumni@wjlf.hu
karrier@wjlf.hu

Kedves Hallgatók!

Várjuk jelentkezéseteket az Intézeti TDK-ra, melyet 2021. november végén tartunk. Ekkor 15 perces előadás keretében mutathatjátok be választott témátokat, kutatásotokat, az Intézet oktatói és hallgatótársaitok előtt. Várjuk azon hallgatók jelentkezését, akik tanulmányaik mellett olyan tudományos tevékenységet folytatnak, amely önképzési céllal valósul meg, és azt a hallgató színvonalas pályamunkaként elkészíti, majd bemutatja. Az Intézeti TDK-n való sikeres szerepléssel szerezhetnek jogosultságot arra, hogy nevezzenek az OTDK-ra.

Az elsős hallgatók bekapcsolódása érdekében két kategóriában történik a kiírás. Aki az idén fogja kezdeni a kutatást, tehát saját felmérési eredményeket még nem tud közölni, számára az igényesen feldolgozott szakirodalommal történő pályázás lehetőségét teremtjük meg. Ennek megfelelően ezen esetben a terjedelem is módosul. Egy szakterület igényes szakirodalmi feldolgozásával készült 20–30 (min. 40 000 karakter) oldal terjedelmű pályamunkákat várunk, saját empirikus kutatás esetén a terjedelem 30-40 oldal (max. 90 000 karakter).

A TDK dolgozat lehet saját szempontú, igényes szakirodalom feldolgozás, forrásközlés és dokumentum-összeállítás, megfigyelés szisztematikus leírása, kérdőíves felmérés, interjúzás feldolgozása, szöveges, statisztikai, audiovizuális források feldolgozása,  ember által alkotott tárgyak,  természetes tárgyak, jelenségek, élőlények szisztematikus leírása, s lehet tudományos esszé. Bármely tudományterülethez kapcsolódhat, tehát nemcsak a hallgató saját szakjához. Korábban megvédett szakdolgozat, publikált cikk TDK dolgozattá alakítható. TDK dolgozat társszerzősségben is készíthető, ha az összes társszerző hallgató vagy közelmúltban hallgató volt.

Lehet pályázni saját kutatási témával vagy az oktatók által javasolt az alábbiakban letölthető tematikákból.

A nyertes hallgatók oklevélben és pénzjutalomban részesülnek.

A jelentkezés folyamatos, határideje 2021. október 1.

Az absztrakt leadási határideje: 2021. október 15.

A dolgozat leadási határideje: 2021. november 1.

Pályázni a grobert@wesley.hu címen lehet Géczi Róbert tanár úrnál.

Kutatási témakörök szakonként:

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
X