2019 Április

18ápr16:00Új foglalkoztatási formák Európában - KonferenciaBajcsy-Zsilinszky út 78. I. emeletEsemény típus:konferencia EseménycímkékAndor László,Corvinus Egyetem,Debreceni Egyetem,ELTE,Európai Tudományos és Művészeti Akadémia,Simonyi Ágnes

Több

Esemény részletei

Új foglalkoztatási formák Európában ─ ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi, valamint Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya

Új foglalkoztatási formák Európában

Új foglalkoztatási formák Európában ─ ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi, valamint Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya 2019. április 18-án, csütörtökön 16 órától a MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaházban (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. I. emelet).

A rendezvény nyitó előadását Andor László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető egyetemi docense, az Európai Bizottság korábbi tagja tartja. Ezt követően Simonyi Ágnes, az ELTE Társadalomtudományi Karának címzetes egyetemi tanára tart előadást. A fórum moderátora Csoba Judit, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára, az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia tagja lesz.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére tekintettel szigorúan regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2019. április 15-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail címen.

 

 

Idő

(Csütörtök) 16:00

Elhelyezkedés

Eiffel Palace

Bajcsy-Zsilinszky út 78. I. emelet

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.