2019 Április

01ápr17:0020:00Az iskolai zaklatás - bullying1086. Budapest, Dankó utca 11.Esemény típus:szakmai műhely EseménycímkékCsekeő Borbála,Dr. Jármi Éva pszichológus,Dr. Sáska Géza oktatásszociológus,Topa Zoltán rendőrőrnagy,WJLF

Több

Esemény részletei

Az első műhelyünk az iskolai zaklatásról, bántalmazásról, megfélemlítésről, vagyis a bullyingról szól.

A Wesley János Főiskola pedagógia szakos hallgatói és oktatói nyitott szakmai műhelyt hoztak létre PedLabor néven, ami minden hónap első hétfőjén 17 és 20 óra között különböző programokat kínál gyakorló pedagógusok és más pedagógiai szakemberek számára. Célunk az ismeretterjesztés és a tapasztalatcsere olyan témákban, amelyek komoly kihívást jelentenek a közoktatás területén. A rendezvénysorozat látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az első műhelyünk az iskolai zaklatásról, bántalmazásról, megfélemlítésről, vagyis a bullyingról szól, amire még saját szavunk ugyan nincs, de a jelenség már ismert, az iskoláinkban mind több esetben kell valamilyen formában foglalkoznunk vele.

A téma iránt érdeklődő pedagógusok számára szeretnénk egy szakmai beszélgetésre lehetőséget adni, ahol négy szakértő fog egy kerekasztal mellett a bullyinggal összefüggő kérdéseinkre válaszolni.

Meghívott vendégeink:
Csekeő Borbála, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány szakmai vezetője
Dr. Jármi Éva pszichológus, az ELTE PPK oktatója, bullying kutató
Dr. Sáska Géza oktatásszociológus, az iskolai erőszak témájával foglalkozó oktatáskutató
Topa Zoltán rendőrőrnagy, a Megfélemlítés Elleni Program kidolgozója

A kerekasztal beszélgetés előtt pedagógia szakos hallgatóink egy módszertani bemutatót is tartanak: a Fórum Színház technikájának alkalmazását szemléltetik bullying témakörben.

Jelentkezni a pedlabor@gmail.com címen lehet. A regisztrációhoz kérjük, hogy adja meg nevét, emailcímét és az intézmény nevét, amelyben dolgozik.

Idő

(Hétfő) 17:00 - 20:00

Elhelyezkedés

Wesley János Lelkészképző Főiskola

1086. Budapest, Dankó utca 11.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.