A Munkaügyi Szemle 2020-tól a Budapesti Metropolitan Egyetem kiadásában jelenik meg Új Munkaügyi Szemle névvel. Ugyanakkor tovább üzemel a MunkaügyiSzemle.hu elnevezésű weboldal www.munkaugyiszemle.hu  Itt – más posztok mellett – rendszeresen jelennek meg olyan rövidebb elemzések, miniesszék, interjúk, recenziók, amelyeknek a napi aktualitásokon túlmenően hosszabb távon is hasznosítható, általánosabb mondanivalójuk van.

Ezekből a különböző műfajú publikációkból gyűjtöttünk össze egy csokrot és jelentetjük meg egy ISBN azonosítóval ellátott önálló kiadványban (csatolva), amelyet szakmai körben online terjesztünk annak érdekében, hogy ismertebbé és hivatkozhatóvá váljanak ezek az anyagok. És persze azzal a nem is titkolt szándékkal, hogy esetleg mások is kedvet kapjanak az ilyen jellegű publikációk megjelentetéséhez. (Amelyeket egyébként a weboldalon a megszokott módon archiválunk.)

Dr. Borbély-Pecze Tibor Bors
(szerkesztő, társadalmi munkában)

Új_korszak_vagy_visszarendeződés

 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This