Kollégiumi jelentkezés

Page 1 of 2

Tájékoztatás

A kitöltött igénylőlapot 2024. február 09-ig várjuk, a jelzett időn túl érkező igény teljesítésére csak szabad férőhely esetén van lehetőség. Az igény teljesítéséről a Kollégiumi Bizottság dönt és határozatánál az elért pontszámokat, a Budapesttől való távolságot valamint a szociális körülményeket veszi figyelembe. A kérelemhez csatolni kell a jövedelemigazolást/okat.
A Kollégiumi Bizottság döntéséről 15 napon belül írásban kap tájékoztatást.  
Az elhelyezés többszemélyes lakóhelyiségekben történik. Ágyneműhuzatot szükség esetén adunk, vagy használhatja a sajátját.
Minden beköltöző 10.000.- Ft kauciót köteles megfizetni, melyet kiköltözésnél a kulcsok leadása, és a berendezési tárgyak épségben történő átadása esetén visszakap.
*Hátrányos helyzetű hallgatóink számára 50% kedvezményt adunk. Kérvényezés elbírálás a szociális ösztöndíjaknak megfelelően.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).