Drezdai Alkalmazott Tudományok Egyetemének (FHD) 3hoch3 DAAD-projektje a Wesley János Főiskolával és a Budapesti Zsidó Egyetemmel együttműködésben valósul meg.

A 2023-as tanulmányút során a résztvevőknek lehetőségük volt Prof. Dr.Alexandra Geislerrel eszmecserét folytatni a németországi és magyarországiáltalános helyzetről, valamint a szociális munka célcsoportjainak problémáiról. Továbbá lehetőség nyílt a Drezdai Alkalmazott Tudományok Egyetemének (FHD) megismerésére is. Itt különösen említésre méltó lenne az ápolási kabinet, ahol a tanárok rendszeresen életszerű ápolási helyzeteket teremtenek, és lépésről lépésre irányítják a leendő szakembereket. Továbbáaz Utazó eszközök – sokszínűség-érzékeny módszertani esetek akisgyermekkori nevelésben.

Teljes beszámoló a következő linken érhető el: Drezdai tanulmányút 2023

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This