A foglalkoztatási szolgálat három évtizede – az intézményi képességépítés hiányosságai. Ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2023. szeptember 14-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.
A rendezvény bevezető előadását Borbély-Pecze Tibor Bors, a Wesley János Lelkészképző Főiskola egyetemi docense, a Magyar Pedagógiai Társaság alelnöke tartja, akinek a témában a közelmúltban jelent meg publikációja a Munkaügyi Szemlében. Felkért hozzászólók: Kiss Ambrus volt megyei és regionális munkaügyi központ igazgató (Zalaegerszeg); Janovics László volt megyei és regionális munkaügyi központ igazgató (Pécs) és Bódis Lajos, a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalom- és Politikatudományi Intézetének egyetemi docense. Moderátor: Nagy Katalin, Magyarország EU melletti Állandó Képviseletének volt tanácsosa, a Socfactor Consulting Tanácsadó Bt. ügyvezetője, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja.
A Munkaügyi Szakosztály három évtizedre visszatekintő konferenciasorozatának korábbi rendezvényei az alábbi linkeken visszanézhetők:
A munkaügyi statisztika három évtizede (2021. november 11.)
A munkajogi szabályozás három évtizede (2022. március 3.)
A foglalkoztatáspolitika három évtizede (2022. október 6.)
A munkaügyi érdekegyeztetés három évtizede – YouTube (2023. március 23.)
A szociális gazdaság három évtizede – YouTube (2023. május 18.)
A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
Meeting number: 2370 923 3618
Password: Munkaugy30