A validáció szerepe az életpálya-építésben – ezzel a címmel szervezett online szakmai konferenciát 2023. június 22-én a Magyar Pedagógiai Társaság Pályaorientációs Szakosztályával együttműködésben a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya. A felvétel elérhető a MKT YouTube-csatornáján: A validáció szerepe az életpálya-építésben

A rendezvény előadói – Dr. Borbély-Pecze Tibor Bors, a Wesley János Lelkészképző Főiskola habil. egyetemi docens, a Magyar Pedagógiai Társaság alelnöke, az MPT Pályaorientációs Szakosztályának elnöke és Derényi András oktatásfejlesztő – többek között olyan fogalmakat járták majd mint a kompetenciák, a karrierépítés és a munkahely-váltások. A rendezvény moderátora: Sum István, a Milton Friedman Egyetem címzetes főiskolai docense, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja volt.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This