Mi iskolaváros és mi nem az? – kerekasztal

Iskolavárosok szellemi centrumok a múltban címmel 2023 május 12-13-n online konferenciát tartott a THE és a WJLF (Ugrai János és Nagy Péter Tibor szervezésében) (SORTÖRÉS)

Megtekeinthető:

Az utolsó előadás Karády Viktoré lett volna Budapest iskolavárosról, aki azonban úgy döntött az iskolavárossá válás elméleti okairól és mintáiról tart egy elméleti előadást., Így a kerekasztalt vezető Ugrai János kezdeményezése nyomán í Karády előadást átminősült a kerekasztal bevezetőjének, s az ehhez tartozó vitaidő és a konferenciazárónak szánt kerekasztal igen alapos elméleti beszélgetéssé vált .

A kerekasztal itt tekinthető meg:
https://youtu.be/jv5olQEQ0_8

A videó tartalma:

  • Karády Viktor 25 perces bevezető előadása (elnököl Nagy Péter Tibor)
  • Kerekasztal (Elnököl Ugrai János)

Résztvevők: Durovics Alex *,  Éliás János *, Fizel Natasa *, Hegyi Ádám, Kádek Kata *, Karády Viktor, Katona Linda *, Kökényesi Zsolt *, Mazsu János, Nagy Péter Tibor, Pálmai Dóra *, Patyi Gábor *, Petneházi Zsigmond *, Sasfi Csaba, Szekér Barnabás *, Ugrai János, Varga Ottó, Verdes Miklós *.(SORTÖRÉS)

A *- gal jelzettek a konferencia első (másfél napos) szakaszában előadást is tartottak. De a többiek véleményét is érdemben kiegészíti, hogy az előadásokhoz – az előadásonként rendelkezésre álló 20-25 percben hogyan szóltak hozzá!

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This