Március 17-20. között egy 14 fős észt csoport látogatott el hozzánk a tallini Baltic Methodist Theological Seminary teológus oktatói és diákjai. Kapcsolatépítés és egymás munkájának kölcsönös megismerése céljából érkeztek. A programok között szerepelt közös tanulás a szakmai nap keretében, intézményeink bemutatása, zsinagóga látogatás, a Holokauszt Múzeum és a Sziklakórház megtekintése, vendégeink békásmegyeri templomunkba is ellátogattak. Fontos megemlíteni a Rektor úrral történt találkozásokat is. A közös tanuláson előadásokat hallgathattunk az ókori prófétákról, a mai keresztény misszió aktuális teológiai kérdéseiről és a zsidóságról a Második Szentély lerombolása után. A csoportot a programokra Szász Michaela és Bibó János kísérte, a programok megszervezésében és lebonyolításában nyújtott segítségért köszönetet mondunk Bagdi Tímeának és Mann Juditnak.

A további együttműködéshez sok sikert kívánunk! Reméljük, hogy kapcsolatunk mélyülni fog és jövőre az Erasmus+ Program rövid távú mobilitása keretében újra találkozunk.

 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This