Indul a Start Program, Te is benne leszel?

A Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal újra elindítja a 18-35 év között lévő, vállalkozni vágyó fiataloknak programjukat, amellyel akár 8 millió forint értékű támogatásban is részesülhetsz!

A program középpontjába ezúttal három fő témakör került, amelyek a következők:

✅ Egészségügyi és szociális kérdéskör
Hozz megoldást az (állami vagy magán) egészségügyi és szociális rendszer nehézségeire, neveld egészségtudatosságra a társadalmat! Várjuk innovatív ötleted, mellyel hatékonyabb lesz a szektor.
✅Ötletek zöld küldetéssel
Ez a te kategóriás, ha szívesen tennél innovatív lépéseket a fenntarthatóság felé. Termékeddel vagy szolgáltatásoddal adj zöld ötletet magánszemélyek részére vagy segítsd az ország belső ellátási láncának fenntarthatóságát!
✅Megoldások a közösségért
Segítsd az idősek, fiatalok és rászorulók életszínvonalának emelését, ösztönözd a közösségszervezést, építsd emberi kapcsolatainkat, harcolj az elszigetelődés ellen! Várjuk válaszaidat a kistelepülések és nagyvárosok dilemmáira is.

Ha van egy jó ötleted, társadalmilag elkötelezett vagy és szeretnél vállalkozni, jelentkezz bátran egyénileg vagy csapatban 2022. december 20-ig!

További hasznos információkért látogass el a startprogram.designterminal.org weboldalra!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This