Örömmel értesítjük Önöket, hogy elindult a 2023/2024-es tanévre szóló Stipendium Hungaricum Ösztöndíjprogram pályázata, megnyitott az online jelentkezési rendszer!

Jelentkezz most, és kezdd el tanulmányaidat 2023 szeptemberében!

A pályázattal kapcsolatos részletekért kérjük, keresse fel a program honlapját: stipendiumhungaricum.hu/apply/

A hiánytalan pályázat benyújtásának határideje:

2023. január 16. 14 óra (közép-európai idő szerint)

Itt talál egy pályázati útmutatót, amely minden szükséges információt tartalmaz a pályázattal kapcsolatban: stipendiumhungaricum.hu/uploads/2020/03/Pályázati-Útmutató-Stipendium-Hungaricum-Programhoz_2023_24.pdf

Pályázati felhívás alapképzésre, mesterképzésre, egyszintű mesterképzésre, nem szakképzésre és posztgraduális szakirányú továbbképzésekre 2023/2024: https://stipendiumhungaricum.hu/uploads/2020/03/BA_MA_OTM_Call_for_Applications_2023.pdf_20

A következő országok pályázói több megállapodás alapján pályázhatnak: Argentína, Brazília, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kuba, Ecuador, Mexikó, Panama, Peru, Uruguay és Irak.

A jelentkezési felületen a Profil rovatban kell jelezniük, hogy melyik szerződés alapján kívánnak pályázni. Ha olyan tanfolyamot választanak ki, amely a megállapodás keretein belül nem elérhető, a műszaki vizsgálatot elutasítják.

A jelentkezési folyamattal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a stipendiumhungaricum@tpf.hu e-mailen keresztül.

Sok sikert a jelentkezéshez!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This