A Wesley János Lelkészképző Főiskola új online szemináriumot indít Iskola Önértékelés címmel. A szeminárium teljes mértékben ingyenes és online végezhető el.  A szeminárium során önálló és csoportmunka zajlik, pedagógusok, oktatáskutatók, egyetemi oktatók és hallgatók részvételével.  A közös munka során a résztvevők innovatív gyakorlati módszert sajátíthatnak el, hogy fel tudják mérni iskolájuk szervezeti működésének leglényegesebb elemeit, és ez alapján a helyi igényekre szabott fejlesztéseket tudnak megvalósítani. Ilyen területek például:

  • az iskola reális jövőképének kialakítása,
  • szervezeti működésének feltérképezése,
  • az iskola kapcsolattartásának módja a társadalmi környezete szereplőivel a tanulók értékes iskolai haladásának érdekében.
Pedagógusok, intézményvezetők és tanárjelöltek jelentkezését várjuk bármilyen oktatási intézményből! Különösen a hátrányos társadalmi környezetben dolgozó pedagógusok számára ajánljuk a szemináriumot.
A szeminárium az Inclusion4Schools projekt részeként valósul meg, amelynek kiemelt célja, hogy a hátrányos helyzetű térségekben működő szegregált iskolákat támogassa abban, hogy a közvetlen környezetükben pozitív változást tudjanak elérni.
Az első online találkozóra 2022. október 27-én, 18:00-kor kerül sor, melyre itt lehet regisztrálni: https://forms.gle/GDiPSZdDHq8LcCMz6 
További információ az i4s.elearning@wjlf.hu címre írva kérhető.
Az esemény a Facebookon is elérhető: https://www.facebook.com/events/834925640973107/?ref=newsfeed
A projektet az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja támogatta a 101004653 sz. támogatási szerződés keretében.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This