Az 55-ös terem átszervezése folyamatban van, köszönhetően oktatónknak Dr. Török Zsoltnak, azzal a céllal, hogy a környezettudományi tantárgyakkal kapcsolatos gyakorlati tevékenységeket végezzenek (vagy azokon részt vegyenek) a Főiskola hallgatói.

 

A terepkiszállások során gyűjtött (növényi vagy állati eredetű) minták az alapbiológiai labormunkákat (válogatás, osztályozás és elemzés során) rendszeresen feldolgozzák és ezeket az anyagokat a hidrobiológia és ökológia gyakorlatok alkalmával a vízi és szárazföldi élőhelyeken lévő fajok és az ezek közötti kapcsolatok tanulmányozására használják.

 

A környezettudományi labor létrehozásának középtávú célja az, hogy különböző szintű (BSc, MSc, PhD) szakdolgozatokhoz is szükséges adatokat eredményező kísérletek tesztsorozatai a föiskolai hallgatók rendelkezésére álljanak.

 

Az alábbi képeken az első évfolyamosok biológia és környezet egészségtan órán, illetve a második évfolyamosok természetvédelem órán láthatóak.

 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This