Kedves Végzős/Végzett Hallgatónk!

A Wesley János Lelkészképző Főiskola Diplomaátadó ünnepségét 2022.07.08-án, pénteken 11.00 órai kezdettel tartjuk a Megbékélés Háza Templomban (1039 Békásmegyer, Királyok útja 297.)

Kérjük, hogy a végzős hallgatóink az ünnepség előtt egy órával, 10.00-ra érkezzenek meg, hogy a szükséges adminisztratív teendőket elvégezhessük.

Azoktól a hallgatóinktól, akik a jelenleg zajló vizsgaidőszakban záróvizsgáznak, azt kérjük, hogy a záróvizsgán kapott igazolást alaposan tanulmányozzák át. 

A kérésnek két oka is van: egyrészt az ezen szereplő személyes adatok kerülnek majd rá az oklevélre is, ezért fontos ellenőrizni őket előzetesen. Másrészt akinek az igazolásán az szerepel, hogy a rá vonatkozó követelményeket a nyelvvizsga kivételével teljesítette, annak a Főiskola nyilvántartása szerint nincs meg a szükséges nyelvvizsgája, az ünnepségen tehát majd egy igazolást vehet át rektor úrtól a záróvizsga teljesítéséről, és nem oklevelet. Ha bárki bármilyen problémát, eltérést tapasztal az igazolás adataiban, kérjük, hogy ezt haladéktalanul jelezze!

Kérem továbbá, hogy mihamarabb válaszoljanak a mai napon kiküldött , a vendégek számát felmérő kérdőívre.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This