Környezetbiztonsági Tanszékünk vezetője, Dr. Plank Zsuzsanna az Erasmus+ program keretében a spanyolországi Castellón de la Plana városban lévő Universidad Jaume I (https://www.uji.es/) egyetemen tett látogatást. A kiküldetés során eredményes tárgyalásokat folytatott, melynek fontosabb megbeszélései és szakmai eredményei a következők voltak:

David Marí, az egyetem Fenntarthatósági Irodájának vezetője a felsőoktatási intézmény fenntartható üzemeltetéséről tartott tájékoztatást, bemutatva az egyetem területén található tangazdaságot is. María Jesus Munoz tanszékvezető asszonnyal a fenntarthatóság oktatásával kapcsolatos együttműködésről történt egyeztetés. Terese Gallego professzor asszonnyal a fenntarthatóság gyakorlati oktatási lehetőségeit tekintették át, meglátogatva azt a tanépület, amit a diákok terveztek és környezetbarát anyagokból kiviteleztek. Roger Esteller irodavezetővel, aki az UJI pályázati irodáját vezeti, áttekintették azokat az uniós pályázati kiírásokat, amelyekből finanszírozhatják a közös projektterveket. Végül Eva Camacho rektorhelyettes asszony támogatásáról biztosította a felvázolt közös projektötleteket, kifejezte, hogy szívesen együttműködnek partnerként Főiskolánkkal; a rektorhelyettessel megállapodás történt továbbá oktató- és hallgatócserében, valamint munkatársi tréningek bonyolításában is.

 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This