REKTORI INTÉZKEDÉS

A koronavírus-világjárvány elleni védelemi intézkedések megszüntetéséről szóló 77/2022.(III.4.) sz. Kormányrendeletben foglaltak végrehajtására kiadom az alábbi intézkedést.

  1. Az Intézkedés 2022. 03. 07-én lép hatályba.
  1. A Főiskola teljes területén minden munkavállaló, hallgató és látogató számára a maszk használatának kötelezettsége megszűnik, egyéni döntésük alapján természetesen mindenkinek megengedett.
  2. Az oktatás és a számonkérés továbbra is a tanszékvezetők által meghatározott vegyes, jelenléti-online formában történik, de ha a hallgatók körében csoportos koronavírus megbetegedés, megfertőződés vagy annak gyanúja fordul elő, az érintett tanszékvezető haladéktalanul szervezze meg az online oktatást, vizsgaidőszakban az online számonkérést.
  3. Mindezek mellett az ésszerű  távolságtartás és a higiéniai szabályok betartása továbbra is fontos része a közösségi együttlétünknek.
  4. A tanév további biztonságos működése érdekében kérem az egészség megőrzését célzó releváns, megbízható forrásból  származó útmutatások, irányelvek megismerését és ehhez a Főiskola  minden információt és segítséget biztosít.
  5. Jelen intézkedéssel a koronavírus-világjárvány elleni védekezéssel összefüggő korábbi Rektori intézkedések hatályukat vesztik.

Megköszönöm eddigi együttműködésüket és türelmes megértésüket, kérem továbbra is vigyázzanak magukra és egymásra.

Budapest, 2022.03.07.

Dr. Iványi Gábor
rektor

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This