Főiskolánkon sikeresen működik az Erasmus Program. Ennek keretén belül február 14-én érkezett intézményünkbe a temesvári Agrártudományi Egyetem Erasmus Küldöttsége egy jövőbeli közreműködés reményében. A találkozón a felek megegyeztek aktív szakmai és tudományos együttműködésben, hallgatói részképzésben, vendégoktatói látogatásokban, közös szakmai gyakorlatokban és Erasmus program közös megvalósításában. A találkozón rész vett a temesvári egyetem részéről: Dr.Laura Smuleac, a mezőgazdasági fakultáns dékánhelyettese, Dr. Raul Pascalau, az Erasmus Bizottság elnöke, intézményünket Dr. Iványi Gábor Rektor, Dr. Plank Zsuzsanna, a Környezetbiztonsági Tanszék vezetője és Dr.Verebics Petra, a Hit- és  Vallástudományi Tanszék oktatója képviselte. A két fél közös témája a környezetvédelem, mindkét egyetemen évek óta működik Környezetbiztonsági Tanszék, amelynek célja fiatal szakértők képzése, akik az Európai Unió elvárásainak értelmében képesek a környezet megóvásának érdekében.

Ezen kívül az oktató és diákcsere kellemes időtöltés lehet azok számára, akik ellátogathatnak egy másik országba és betekintést nyerhetnek az ott zajló oktatói folyamatba.

Kívánjuk, hogy az együttműködésnek gyümölcsöző hatása legyen mind a tanítás, mind a kutatás terén!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This