A szlovén elnökség alatt 2021. december 6-7.-én lezajlott a CEDEFOP CareersNet hálózati ülése. A CareersNet (CNet) a Cedefop egész életen át tartó pályaorientációval és karrierfejlesztéssel foglalkozó független szakértői hálózata, amelyet a Tanulási és Foglalkoztathatósági Főosztály egész életen át tartó pályaorientációs projekt területén belül irányít.

Dr. Borbély-Pecze Tibor Borsot, a Neveléstudományi Tanszék docensét, felkérték a Hálózat Tanácsadó Testületébe a 2021-2023-as ciklusra. Ezzel együtt kollégánk felkérést kapott, hogy vegyen részt a Hálózat egyik munkacsoportjában is, amely a 2015-ben megjelent (ELGPN, 2015) „Iránymutatások az egész életen át tartó tanácsadás politikáinak és rendszereinek fejlesztéséhez című szakpolitikai dokumentum felülvizsgálatát végzi el 2022-ben.

részletek itt

https://www.cedefop.europa.eu/en/events/fifth-careersnet-annual-meeting
http://www.elgpn.eu/publications/elgpn-tools-no-6-guidelines-for-policies-and-systems-development-for-lifelong-guidance

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This