A Szociális munka és a Környezettan szakra állami ösztöndíjas formában is van lehetőség jelentkezni.

Július 29-én csütörtökön elindul a pótfelvételi eljárás jelentkezési időszaka. A felvi.hu-n elérhetők a Wesley János Lelkészképző Főiskola által meghirdetett képzések. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton, legkésőbb 2021. augusztus 8-án éjféligvan lehetőség, és csak egyetlen képzés jelölhető meg. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel az általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is felvételiztek.

–      A nem hitéleti alapképzésekre (Szociális munka, Pedagógia, Környezettan) jelentkezőknek rendelkezniük kell emelt szintű érettségivel. Az emelt szintű érettségi kiváltható egy korábban szerzett diplomával.  Azok számára, akik az emelt szintű érettségi bevezetése (2005) előtt szereztek középfokú végzettséget, a Főiskola a pótfelvételi eljárásban is szervez felsőoktatási felvételi szakmai vizsgát, amelynek sikeres teljesítése szintén kiváltja az emelt szintű érettségit. Jelentkezni az e-felvételi rendszerében lehet, egyetlen felsőoktatási intézmény egyetlen képzésére.

–      A Szociális munka és a Környezettan szakra állami ösztöndíjas formában is van lehetőség jelentkezni.

–      A Teológia és a Hittanár-nevelőtanár egységes osztatlan szakokon a jelentkezéshez nem szükséges emelt szintű érettségi. Ezekre a szakokra a jelentkezés a pokamilla@wjlf.hu e-mail címen történik az önéletrajz, a motivációs levél és az érettségi bizonyítvány másolatának megküldésével. Itt saját, intézményi felvételit tartunk augusztus 16-án, hétfőn 16 órai kezdettel.

Kollégiumi férőhelyet a pótfelvételi eljárásban felvett hallgatóink számára is tudunk biztosítani.

 Kedvezmény a pótfelvételizőknek

A rászorult és hátrányos helyzetű emberek érdekében vállalt küldetését a Főiskolánk továbbra is fontosnak tartja. Vállaljuk, hogy alapképzéseinken kedvezményes oktatási lehetőségeket biztosítunk azoknak a hátrányos helyzetű továbbtanulni szándékozóknak, akiknek az anyagi helyzete miatt ellehetetlenülni látszik felsőoktatási tanulmányainak megkezdése.

A kedvezményre vonatkozó kérelmeket főiskolánk rektora egyénileg bírálja el.

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This