Környezetbiztonsági Tanszékünk munkatársa, Rezsabek Nándor új szakmai publikációval jelentkezett. A Magyar Meteoritikai Társaság által szerkesztett és kiadott szakfolyóirat, a Meteoritika első (2020/1.) számának 18-19. oldalán „Létrehozhatnak marsi meteoritok becsapódási krátert a Földön?” címmel publikál.

Magyarország első és egyetlen kimondottan meteoritikával foglalkozó tematikus szaklapját a Magyar Meteoritikai Társaság tagjai illetményként kapják, így aki szeretné elolvasni a mostani számot – és még nem tag -, annak be kell lépnie a szervezetbe. Egy év után a jelszavas pdf-alapú digitális kiadvány nyilvánossá válik a nagyközönség számára is. A tagsággal kapcsolatos további információ a http://meteoritok.org/ honlapon érhető el.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This