Felhívjuk  figyelmét, hogy 2020. november 15-ig lehet jelentkezni a Wesley János Lelkészképző Főiskola 2021 februárjában induló keresztféléves képzéseire.

Induló képzéseink:

A felvételizők a Felvi.hu honlapról elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az E-felvételi – a Felvin történő regisztráció után – a 2020. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2020. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2020. november 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

A jelentkezők legfeljebb 6 helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. Ezen felül további 3 hely jelölhető meg, amelyekért egyenként 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetniük a jelentkezéskor. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók részletesen az online Felvételi Tájékoztatóban olvashatók.

  • Figyelem! Aki 2005 előtt szerzett érettségi bizonyítványt, az emelt szintű érettségi követelményt kiválthatja egy Felsőoktatási Felvételi Szakmai Vizsgával egy olyan tárgyból, ami szerepel az eredeti érettségi bizonyítványában, és a szak felvételi tantárgyai között is. A vizsga időpontja várhatóan 2020. december 6-7. A Felsoktatási Felvételi Szakmai Vizsgára szintén az e-felvételi felületén lehet jelentkezni november 15-ig.

A ponthatárokat várhatóan 2021. január 25-én hirdetik ki.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This