Tisztelt Wesley-s Polgárok!

Örömmel tájékoztatom közösségünk minden tagját, hogy kezdeményezésünkre közel 400 munkatársunknál és ellátottnál elvégeztettük a koronavírus tesztet, ami mindenkinél negatív lett. Mindenkinek köszönöm az eddigi felelősségteljes munkáját, és kérem, hogy továbbra is, vigyázzanak magukra, szeretteikre.

Tájékoztatom továbbá Főiskolánk polgárait, hogy az Operatív Törzs döntése értelmében május 18-tól Budapest főváros és Pest megye felsőoktatási intézményei a hallgatók által a rektor döntése szerinti rendben látogathatók, valamint azt, hogy a felsőoktatási intézmények kollégiumainak hallgatók általi látogatása az egész országban továbbra is tilos. Ezen felhatalmazás alapján, figyelemmel a szorgalmi időszak végére és a kollégiumi elhelyezés tilalmára, úgy döntöttem, hogy fenntartjuk a jelenlegi oktatási és munkarendet.

A vizsgarenddel kapcsolatban, a Szenátusi döntésnek megfelelően kérem, hogy a szakvezetők továbbra is szervezzék meg a tantárgyi online vizsgákat, azzal a kitétellel, hogy a szorgalmi időszakban elmaradt gyakorlati foglalkozások augusztus folyamán kerüljenek lebonyolításra.

A záróvizsgák szintén a szakvezetők által kerülnek megszervezésre, a biztonsági szabályok szigorú betartásával. Maximum kétfős vizsgabizottság, 65 év alatti bizottsági tagokkal, maszk és kesztyű viseletével. A hallgatók egyenként, előre egyeztetett időpontra érkezzenek,számukra is kötelező a maszk viselete, és a védőtávolság betartása. A vizsga befejezése után azonnal történjen meg az eredmény kihirdetése is. Mindezekről külön, és időben kapjanak tanszéki tájékoztatást a hallgatók.

Kérem, hogy a szemeszter zárása és a számonkérés a hallgatók és az oktatói közösségegészségének védelme mellet, a hallgatók esélyegyenlőségének biztosításával kerüljön végrehajtásra.

Budapest, 2020. 05. 19.

Dr. Iványi Gábor
rektor

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This