Kedves Záróvizsgázottak!

101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet 6. § : Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.

A jogszabály értelmében a Wesley János Lelkészképző Főiskola megkezdi a diplomák legyártását és kiadását. Az oklevelek kinyomtatása előtt a Főiskolának egyeztetni kell a hallgató személyes adatait, elérhetőségét. Ezért arra kérünk minden érintett volt hallgatót, hogy a Főiskola honlapján (wesley.hu) elhelyezett „ADATEGYEZTETŐ ADATLAP” elnevezésű űrlapot töltse ki. A kitöltött lapot a „Küldés” gomb megnyomásával juttathatja el az ügyintézők számára. Több teendőjük nincs ezzel kapcsolatban A oklevelek elkészülte után a Főiskola felveszi önökkel a kapcsolatot és tájékoztatást ad az átvétel lehetőségeiről.Türelmüket továbbra is köszönjük!

Budapest, 2020. 04. 16.

Üdvözlettel:

Barna István
főtitkár

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This