A Wesley János Lelkészképző Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzatának, a Szakdolgozatok leadásának rendjéről szóló, 56-57§-paragrafusában leírtakat a veszélyhelyzeti oktatás időtartamára a következőképen egészítem ki.

Engedélyezem a szakdolgozat digitális formában való leadását. A dolgozatot pdf formátumban rögzítve, azonos időpontban küldjék meg a konzulensnek és a Tanulmányi Hivatalnak a wesley@wjlf.hu címre.

A konzulens a szakdolgozat átvételét digitálisan igazolja a Tanulmányi Hivatalnak a „Feljegyzések a konzultációról” című formanyomtatvány és az „Átvételi elismervény” megküldésével, valamint ezeket e-mailes másolatként elküldi a hallgatónak.

Ezt követően a Tanulmányi Hivatal dolgozói gondoskodnak a szakdolgozat továbbításáról az opponensnek.

A hallgató a szakdolgozat egy bekötött példányát köteles leadni a Tanulmányi Hivatalba legalább egy héttel a záróvizsgát megelőzően.

 

Ez az utasítás a 2019/2020-as tanév II. félévéven záróvizsgát tevő hallgatókra vonatkozik.

 

Budapest, 2020. 04. 07.

Dr. Iványi Gábor
rektor

 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This