Az IAEVG (International Association for Educational and Vocational Guidance) 2019. szeptember 11-13-án Pozsonyban [1] rendezi meg az éves világkonferenciáját, amelyre Dr. Borbély-Pecze Tibor Bors a Wesley János Lelkészképző Főiskola egyetemi docense, mint a szervezet 2014-2019 közötti elnökségi tagja kiemelt meghívást kapott.

Munkatársunk a konferencia első napján cseh és német kutatókkal együtt mutatja be a Közép-Kelet-európai pályatanácsadás kereteit, a régió sajátos kulturális dimenzióit és a tanácsadás praxisát befolyásoló tényezőket.

A második napon kollégánk mutatja majd be a cseh, dél-afrikai és indiai előadókat, akik a „Globális Dél” országairól tartanak előadásokat. A szimpózium általános célja, hogy a rendszerváltó országok sajátosságait megismertesse a szakmai közvéleménnyel.

 2019. 09. 08.

[1] https://iaevgconference2019.sk/

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This