A Wesley János Lelkészképző Főiskola segítséget nyújt mindazoknak, akiknek a felsőoktatási jelentkezéshez emelt szintű érettségi letétele szükséges vagy javítani szeretnének korábbi érettségi eredményükön, illetve nehézségeik vannak a nyelvtanulásban. Így kellő számú jelentkező esetén felkészítő tanfolyamot indítunk társadalomismeret érettségi tantárgyból, valamint német és angol nyelvből.

Társadalomismeret
A nyolcvanórás tanfolyam 2019. február 2. és április 28. között tíz szombaton 9.00 és 16.45 óra között kerül megrendezésre. A részvételi díj 48 000 Ft.
A tanfolyami díjat visszatérítjük azoknak, akik a Wesleyn kezdik meg a tanulmányaikat. Azoknak a jelentkezőknek, akiknek családjában az egy főre jutó jövedelem az öregségi nyugdíj kétszeresét – 57 000 Ft – nem haladja meg, a részvételi díj 20 000 Ft. Azoknak a jelentkezőknek, akiknek családjában az egy főre jutó jövedelem az öregségi nyugdíjat – 28 500 Ft – nem haladja meg, a részvétel ingyenes.
Német és angol nyelv
Az oktatók: egyetemet végzett, vizsgáztatói, illetve felkészítői tapasztalattal rendelkező nyelvtanárok. A felkészítő tanfolyam 60 órás (1 óra = 45 perc). A 60 óra két részből áll: • 10 × 5 óra kiscsoportos tréning (6–8 fő/csoport), amely magában foglalja: • az emelt szintű érettségi fő témaköreinek kidolgozását (szókincs, beszédgyakorlatok), • az írásbeli vizsgafeladatok eredményeinek kiértékelését, valamint • kommunikatív stratégiák tanulását. • A kiscsoportos tréningen felül minden résztvevő kap még 10 óra egyéni konzultációs lehetőséget, amit arra használhat, amire szeretne (szóbeli vizsgatréning, írásbeli tesztek elemzése, nyelvtani magyarázatok, stratégiai felkészítés). A felkészítő kurzus márciustól júniusig zajlik a csoporttal egyeztetett időpontokban. A kiscsoportos tréningek ideje: péntek délután–este. Az egyéni konzultációk idejét egyénileg egyeztetjük.

A felkészítő helyszíne: a Wesley János Főiskola tantermei. Ára: 60 000 Ft/fő.

A tanfolyami díjat visszatérítjük azoknak, akik a Wesleyn kezdik meg a tanulmányaikat.

Túljelentkezés esetén előnyt élveznek azok, akik Főiskolánkra adják be felvételi jelentkezésüket. Jelentkezni lehet postán (Barna István főtitkár, Wesley János Lelkészképző Főiskola; 1086 Budapest, Dankó u. 11.), illetve e-mailben a fotitkar@wjlf.hu vagy a barnaistvan@wjlf.hu címen. A jelentkezéskor kérjük megjelölni a jelentkező nevén kívül • elérhetőségeit, • érettségi vizsgája tényszerű vagy tervezett évét, • részvételi díj kedvezményezési igényét és a jogosultság igazolását, • valamint azt, mely tantárgy felkészítő tanfolyamán szeretne részt venni. Az érettségi előkészítőre a jelentkezési határidő: 2019. január 28.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This