Felhívjuk  figyelmét, hogy 2018. november 15-ig lehet jelentkezni a Wesley János Lelkészképző Főiskola 2019 februárjában induló keresztféléves képzéseire.

Induló képzéseink:

  • Környezettan alapképzési szak
  • Pedagógia alapképzési szak
  • Szociális munka alapképzési szak

A felvételizők a Felvi.hu honlapról elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az E-felvételi – a Felvin történő regisztráció után – a 2018. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2018. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2018. november 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

A jelentkezők legfeljebb 6 helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. Ezen felül további 3 hely jelölhető meg, amelyekért egyenként 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetniük a jelentkezéskor. (Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése, ha megegyezik a képzési szint, a munkarend, a képzés nyelve és helye is, csak a finanszírozási forma tér el, bár külön sorban kell szerepeltetni, egy jelentkezési helynek számít a felsőoktatási felvételi jelentkezés során.) Az ezzel kapcsolatos tudnivalók részletesen az online Tájékoztatóban olvashatók.

A ponthatárokat várhatóan 2019. január 24-én hirdetik ki.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This