Kedves Barátaink,

amint az augusztusi gyász- és bűnbánati liturgiánkról szóló tájékoztatóban jeleztem, az idei alkalommal is megtartjuk a Soá magyarországi kezdetét jelentő kőrösmezői deportálás emlékezetét ápoló és e nemzet- és önismereti szempontból roppant fontos mérföldkövet jelentő esemény üzenetét hirdetni hivatott találkozónkat.

Időpont: október 12. (PÉNTEK), 11 órai kezdettel.

Az összejövetel ez alkalommal is elsősorban a személyes emlékek, gondolatok és javaslatok megszólalásának, valamint a deportálás történetének aktuális kutatási eredményeiről szóló eszmecserének a helyszíne kíván lenni, majd pedig – záró programként – levetítjük Szirtes Andrásnak – a kísérő szöveg szép mondatai szerint, Édesapjának, Szirtes Zoltánnak, a sokunk által személyesen is jól ismert és szeretett Zoli bácsinak tett ígérete szerint elkészített „»A kamat«… Két idős hölgy emlékei, akik túlélték Kamenyec-Podolszkij-t, 1941-ben” című 90 perces dokumentumfilmjét. (A vetítést azért helyeztük a program végére, mert a visszajelzések szerint többen már látták azt a Youtube csatornán.)

Helyszín: a főiskola Kline terme (fsz.)
Cím: Budapest, VIII. ker., Dankó u. 11.
Útvonaltérkép: http://www.oktatas.uni.hu/keret.cgi?/dankoutca.htm
E-mail-cím: wjlf1703@gmail.com
Telefonos elérhetőség: (1) 210-5400/101.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

A WJLF Theológus és Lelkész Szak és
a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség Egyháza
nevében:

Majsai Tamás

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This