Intézkedési terv 2020. szeptember 1.

Intézkedési terv 2020. szeptember 1.

Tisztelt Főiskolai Polgárok! Köszöntöm Főiskolánk minden Hallgatóját és Munkatársát a 2020-2021-es tanév kezdete alkalmából. Bízom benne, hogy az aktuális hazai és nemzetközi járványügyi helyzet mellett is mindenki egészségesen és kipihenten tér vissza Főiskolánk...
Kijárási korlátozás

Kijárási korlátozás

A Kormány 71/2020. (III.27.) Sz. rendeletével 2020. március 28. napjától 2020. április 11. napjáig tartó kijárási korlátozást vezetett be.

Rektori közlemény

Rektori közlemény

Szeretném megköszönni azt az áldozatos türelmet és embert próbáló munkát, amellyel mindannyian hozzájárultak oktatási tevékenységünk fenntartásához.

Oktatási szabályzat az országosan kihirdetett veszélyhelyzet idejére

Oktatási szabályzat az országosan kihirdetett veszélyhelyzet idejére

Rektori utasítás Oktatási szabályzat az országosan kihirdetett veszélyhelyzet idejére Wesley János Lelkészképző Főiskola Bevezetés A Wesley János Lelkészképző Főiskola (továbbiakban: Főiskola) rektora — a Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata kiegészítéseként —...
Intézkedési terv

Intézkedési terv

A WJLF Járványügyi Védekezési Munkabizottsága javaslatára, a koronavírus fertőzéssel összefüggő járványügyi védekezés érdekében a WJLF vezetése az alábbi intézkedéseket hozza:

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).