Gyakori kérdések

 

Az érvényesítő matricák a Tanulmányi Hivatalba érkeznek be minden félévben, általában nem rögtön félévkezdéskor. Ezért az előző félévben érvényes diákigazolvánnyal a félév első hónapjában igénybe vehetők az utazási- és egyéb kedvezmények. Az első féléves matricák érvényességi ideje március 31-én, a második féléves matricáké október 31-én jár le.

A folyamatban lévő diákigazolvány-igénylésről a Tanulmányi Hivatalban lehet igazolást kérni. Az igazolás nem helyben készül: az Oktatási Hivatal oldaláról töltik le a Tanulmányi Hivatal munkatársai, emiatt van az, hogy csak azok kaphatnak ilyet, akik már a diákigazolvány-igénylést elindították.

A következő linken részletes lista olvasható a diákigazolvánnyal igénybe vehető utazási-, kulturális- és kereskedelmi kedvezményekről:

http://www.diakigazolvany.hu/erdeklodom/gyik/kedvezmenyek/uti_kedvezmenyek

A következő típusú diákigazolvány-igényeket lehet feladni:

  • első igénylés;
  • adatváltozás miatt;
  • elveszett;
  • új igénylés téves adatok miatt.

Ezekben az esetekben a tanulmányok alatt bármikor igényelhető diákigazolvány.

Load More

Még mindig segítségre van szüksége? Küldjön nekünk egy üzenet!
További kérdésekért kérjük, írjon nekünk a wesley@wjlf.hu címre, vagy hívjon minket a (06-1) 577-0500/120 telefonszámon.
022032051 041
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.