Kérjük adója 1%-ával támogassa a Wesley János Lelkészképző Főiskolát.

Hogyan és mikor ajánlhatom fel személyi jövedelemadóm 1%-át?
Az 1% felajánlása csupán néhány percet és gondos odafigyelést igényel.

Számít, hogy én felajánlom-e az 1 százalékot?
A személyi jövedelemadó bevallásának időszakában kérünk mindenkit, hogy támogassák Wesley János Lelkészképző Főiskolát. Főiskolánkon nagy számban tanulnak hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű hallgatók. Ezért fontos, hogy 1% adományával is tudjuk támogatni a rászoruló tanulókat.

Ha a NAV készíti el az Ön adóbevallását:

  • ha ügyfélkapun keresztül, online felületen készül az adóbevallás, akkor a NAV által küldött adóbevallás ellenőrzése során ne feledkezzen el rendelkezni adója 1%-áról! Önnek két gombnyomás és máris segítette a Főiskola munkáját és hallgatóit.

FONTOS, hogy az adóbevallástól függetlenül is rendelkezhet személyi jövedelemadója 1%-áról! A kinyomtatott és kitöltött rendelkező nyilatkozatot tegye egy lezárt borítékba, melyen mindenképpen legyen rajta az Ön adóazonosító jele, a leragasztás helyén az aláírása, és postai úton juttassa el a NAV részére. Határidő: 2023. május 22.

A Wesley János Lelkészképző Főiskola adószáma:
18056109-1-42

A Wesley János Lelkészképző Főiskola mellett – ha úgy gondolja – lehetősége van támogatni a fenntartót, mint egyházat, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget (MET).
A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget technikai száma: 0444

A Főiskola alapítványai:

Wesley János Lelkészképző Főiskola Wesley Zsuzsanna Alapítvány adószáma: 18228098-1-42

Wesley János Alapítvány adószáma: 18064948-1-42

A MET által fenntartott intézmények, ahová még elküldheti 1%-át: https://metegyhaz.hu/2023/03/21/11-koszonjuk-alfoldi-robert-kozremukodesevel/

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This