Az MTA 2021-es „A magyar tudomány ünnepe” sorozatában a kiemelt partnerek programjaként szerepel a WJLF Környezetbiztonsági Tanszékének online előadói estje. Az Akadémia évek óta együttműködik kormányzati szervekkel, felsőoktatási intézményekkel, tudományos szervezetekkel, valamint a kutató és fejlesztő hálózati intézményekkel a tudományos tevékenység népszerűsítésében és a legújabb tudományos eredmények megismertetésében. Ennek részeként 2021. november 26-án pénteken 17:30-20:30 óra között Környezetbiztonsági Tanszékünk négy előadással várja az érdeklődő hallgatóságot.

További információ, a részletes program, valamint az esemény online elérhetősége a következő linkre kattintva böngészhető a WJLF oldalán:
https://wesley.hu/szervezeti-egysegek/tanszekek/kornyezetbiztonsagi-tanszek/a-magyar-tudomany-unnepe/

Az esemény az MTA 2021-es „A magyar tudomány ünnepe” kiemelt partnereinek programjai között a következő linkre kattintva érhető el az Akadémia oldalán:
https://mta.hu/tudomanyunnep/kiemelt-partnerek-programjai-a-2021-es-magyar-tudomany-unnepen-111688

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This