Néhány szakon még mindig várjuk a pótfelvételi jelentkezőket!

A Teológia és a Hittanár-nevelőtanár egységes osztatlan szakokon, a jelentkezéshez nem szükséges emelt szintű érettségi.

Ezekre a szakokra a jelentkezés a pokamilla@wjlf.hu e-mail címen történik az önéletrajz, a motivációs levél és az érettségi bizonyítvány másolatának megküldésével.
Saját, intézményi felvételit tartunk augusztus 27-én, szombaton 10.00 órai kezdettel.

A Dráma- és színházpedagógia, Pedagógus szakvizsga, Mediáció a segítő szakmákban, Környezet- és katasztrófavédelmi menedzser, Környezethigiéniai menedzser, EHS menedzser szakirányú továbbképzési szakokon is nyitva van még a jelentkezés lehetősége!
A jelentkezést beadni a következő linken lehet: https://wesley.hu/hallgatoi-jelentkezesi-urlap/

Azok számára, akik a 2023 őszén induló tanévre tervezik beadni a felvételi jelentkezést, az előkészítő képzésünket ajánljuk, ahol már elkezdhetik tanulni a választott szakhoz kapcsolódó tárgyakat az elsőéves hallgatókkal együtt.
A sikeres vizsgákat a később felvett hallgatók számára kreditátvitellel beszámítjuk.
Az előkészítő képzésre jelentkezni a következő linken lehet: https://wesley.hu/kerveny-urlap/ (a Neptun-kód mezőjét kérjük üresen hagyni).

Jelentkezési határidő: 2022. Augusztus 27.

A rászoruló és hátrányos helyzetű emberek érdekében vállalt küldetését a Főiskolánk továbbra is fontosnak tartja. Vállaljuk, hogy az alapképzéseinken kedvezményes oktatási lehetőségeket biztosítunk azoknak a hátrányos helyzetű továbbtanulni szándékozóknak, akiknek az anyagi helyzete miatt ellehetetlenülni látszik a felsőoktatási tanulmányainak megkezdése. A kedvezményre vonatkozó kérelmeket, az odaítélés nagyságrendjét, az ide vonatkozó jogszabályok, a 2013. évi XXVII. törvény 45 § alapján, Főiskolánk rektora egyénileg bírálja el.

Gyere, téged is vár a Wesley!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This