A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel az általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is felvételiztek.
A nem hitéleti alapképzésekre (𝐒𝐳𝐨𝐜𝐢𝐚́𝐥𝐢𝐬 𝐦𝐮𝐧𝐤𝐚, 𝐏𝐞𝐝𝐚𝐠𝐨́𝐠𝐢𝐚, 𝐊𝐨̈𝐫𝐧𝐲𝐞𝐳𝐞𝐭𝐭𝐚𝐧) jelentkezőknek rendelkezniük kell emelt szintű érettségivel. Az emelt szintű érettségi kiváltható egy korábban szerzett diplomával. Azok számára, akik az emelt szintű érettségi bevezetése (2005) előtt szereztek középfokú végzettséget, a Főiskola a pótfelvételi eljárásban is szervez felsőoktatási felvételi szakmai vizsgát, amelynek sikeres teljesítése szintén kiváltja az emelt szintű érettségit. Jelentkezni az e-felvételi rendszerében lehet, egyetlen felsőoktatási intézmény egyetlen képzésére.
A 𝐓𝐞𝐨𝐥𝐨́𝐠𝐢𝐚 𝐞́𝐬 𝐚 𝐇𝐢𝐭𝐭𝐚𝐧𝐚́𝐫-𝐧𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨̋𝐭𝐚𝐧𝐚́𝐫 egységes osztatlan szakokon a jelentkezéshez nem szükséges emelt szintű érettségi. Ezekre a szakokra a jelentkezés a pokamilla@wjlf.hu e-mail címen történik az önéletrajz, a motivációs levél és az érettségi bizonyítvány másolatának megküldésével. Itt saját, intézményi felvételit tartunk augusztus 27-én, szombaton 10.00 órai kezdettel.
 Azok számára, akik a 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐨̋𝐬𝐳𝐞́𝐧 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐥𝐨́ 𝐭𝐚𝐧𝐞́𝐯𝐫𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐳𝐢𝐤 𝐛𝐞𝐚𝐝𝐧𝐢 𝐚 𝐟𝐞𝐥𝐯𝐞́𝐭𝐞𝐥𝐢 𝐣𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳𝐞́𝐬𝐭, az előkészítő képzésünket ajánljuk, ahol már elkezdhetik tanulni a választott szakhoz kapcsolódó tárgyakat az elsőéves hallgatókkal együtt. A sikeres vizsgákat a később felvett hallgatók számára kreditátvitellel beszámítjuk.Az előkészítő képzésre jelentkezni a következő linken lehet: https://wesley.hu/kerveny-urlap/ (a Neptun-kód mezőjét kérjük üresen hagyni).
📍 Jelentkezni a 𝐰𝐰𝐰.𝐟𝐞𝐥𝐯𝐢.𝐡𝐮-𝐧 keresztül lehet az e-felvételi rendszerben (https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli/…).

𝐉𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳𝐞́𝐬𝐢 𝐡𝐚𝐭𝐚́𝐫𝐢𝐝𝐨̋: 𝟐𝟎𝟐𝟐. 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐳𝐭𝐮𝐬 𝟎𝟓. 𝐞́𝐣𝐟𝐞́𝐥

𝐴 𝑟𝑎́𝑠𝑧𝑜𝑟𝑢𝑙𝑡 𝑒́𝑠 ℎ𝑎́𝑡𝑟𝑎́𝑛𝑦𝑜𝑠 ℎ𝑒𝑙𝑦𝑧𝑒𝑡𝑢̋ 𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑒́𝑟𝑑𝑒𝑘𝑒́𝑏𝑒𝑛 𝑣𝑎́𝑙𝑙𝑎𝑙𝑡 𝑘𝑢̈𝑙𝑑𝑒𝑡𝑒́𝑠𝑒́𝑡 𝑎 𝐹𝑜̋𝑖𝑠𝑘𝑜𝑙𝑎́𝑛𝑘 𝑡𝑜𝑣𝑎́𝑏𝑏𝑟𝑎 𝑖𝑠 𝑓𝑜𝑛𝑡𝑜𝑠𝑛𝑎𝑘 𝑡𝑎𝑟𝑡𝑗𝑎. 𝑉𝑎́𝑙𝑙𝑎𝑙𝑗𝑢𝑘, ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑎𝑙𝑎𝑝𝑘𝑒́𝑝𝑧𝑒́𝑠𝑒𝑖𝑛𝑘𝑒𝑛 𝑘𝑒𝑑𝑣𝑒𝑧𝑚𝑒́𝑛𝑦𝑒𝑠 𝑜𝑘𝑡𝑎𝑡𝑎́𝑠𝑖 𝑙𝑒ℎ𝑒𝑡𝑜̋𝑠𝑒́𝑔𝑒𝑘𝑒𝑡 𝑏𝑖𝑧𝑡𝑜𝑠𝑖́𝑡𝑢𝑛𝑘 𝑎𝑧𝑜𝑘𝑛𝑎𝑘 𝑎 ℎ𝑎́𝑡𝑟𝑎́𝑛𝑦𝑜𝑠 ℎ𝑒𝑙𝑦𝑧𝑒𝑡𝑢̋ 𝑡𝑜𝑣𝑎́𝑏𝑏𝑡𝑎𝑛𝑢𝑙𝑛𝑖 𝑠𝑧𝑎́𝑛𝑑𝑒́𝑘𝑜𝑧𝑜́𝑘𝑛𝑎𝑘, 𝑎𝑘𝑖𝑘𝑛𝑒𝑘 𝑎𝑧 𝑎𝑛𝑦𝑎𝑔𝑖 ℎ𝑒𝑙𝑦𝑧𝑒𝑡𝑒 𝑚𝑖𝑎𝑡𝑡 𝑒𝑙𝑙𝑒ℎ𝑒𝑡𝑒𝑡𝑙𝑒𝑛𝑢̈𝑙𝑛𝑖 𝑙𝑎́𝑡𝑠𝑧𝑖𝑘 𝑓𝑒𝑙𝑠𝑜̋𝑜𝑘𝑡𝑎𝑡𝑎́𝑠𝑖 𝑡𝑎𝑛𝑢𝑙𝑚𝑎́𝑛𝑦𝑎𝑖𝑛𝑎𝑘 𝑚𝑒𝑔𝑘𝑒𝑧𝑑𝑒́𝑠𝑒. 𝐴 𝑘𝑒𝑑𝑣𝑒𝑧𝑚𝑒́𝑛𝑦𝑟𝑒 𝑣𝑜𝑛𝑎𝑡𝑘𝑜𝑧𝑜́ 𝑘𝑒́𝑟𝑒𝑙𝑚𝑒𝑘𝑒𝑡 𝑓𝑜̋𝑖𝑠𝑘𝑜𝑙𝑎́𝑛𝑘 𝑟𝑒𝑘𝑡𝑜𝑟𝑎 𝑒𝑔𝑦𝑒́𝑛𝑖𝑙𝑒𝑔 𝑏𝑖́𝑟𝑎́𝑙𝑗𝑎 𝑒𝑙.

Gyere, téged is vár a Wesley!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This