Tisztelt Főiskolai Polgárok!
Főiskolánk polgárainak élet
egészség, és biztonságának védelme, képzéseink folyamatossága érdekében, a kormány, a koronavírusjárvány negyedik hullámának megfékezésére kiadott újabb védelmi intézkedéseire figyelemmel,

a 2021.09.01i Rektori Intézkedés az alábbiakkal kerül kiegészítésre.

  1. Az Intézkedés 2021.november 01én lép hatályba és visszavonásig érvényes.
  2. Minden zárttéri jelenléti oktatáson, számonkérésen és megbeszélésen kötelező a szabványos maszk viselése, kivéve, ha az orvosilag ellenjavallt. Ebben az esetben fokozott figyelmet kell fordítani a megfelelő távolságtartásra.
  3. Kérem a tanszékvezetők intézkedését, hogy azok az oktatók, akik még nem kerültek legalább egyszeri beoltásra, vagy nem szereztek immunitást, térjenek át online oktatásra az oltás felvételéig vagy a járvány mérséklődéséig. Ez vonatkozik azokra is, akiknek az oltakozás egészségügyileg ellenjavallt.

A tanév biztonságos működése érdekében kérem az egészség megőrzését célzó intézkedések, jogszabályok, kiadott útmutatások, irányelvek betartását. Jelen pillanatban nem látszik szükségessége további szigorú intézkedéseknek. Amennyiben a helyzet tovább romlik, úgy várható további intézkedések kiadása.

Budapest, 2021.november 01.

Dr. Iványi Gábor
r
ektor

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Share This