Már korábban beindítottuk diplomával rendelkező hallgatóinknak a Társadalmi kommunikáció és média szakirányú továbbképzési szakunkat. Most megnyitjuk kapuinkat azok előtt is, akik érettségivel rendelkeznek, és szeretnék iskolarendszeren kívüli képzésen elsajátítani a média alapismereteket. Képzéseinken a jelentkezők három média-szakterülettel ismerkedhetnek meg:

  • filmes alapismeret
  • rádiózási alapismeretek
  • újságírás alapismeretek

A képzés 2017. szeptember végén indul, két félévben 60-60 órában. Választható egy, vagy egyszerre több alapismereti képzés is.

A képzés díja: szakterületenként 190 000 Ft/félév. Két, vagy több szak párhuzamos felvétele esetén az összköltségből 40 % kedvezményt adunk.

A képzés tematikájával és az oktatók személyével kapcsolatos további információk a http://mediakepzes.wesley.hu/ oldalon találhatók.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
Share This