kreditpontos továbbképzés

 
Langa Judit
továbbképzési koordinátor

A továbbképzésekkel kapcsolatban a langajudit@wjlf.hu e-mail címen tud érdeklődni.

A többször módosított 9/2000. (VIII.4.) SzCsM rendelet alapján a Wesley János Lelkészképző Főiskola akkreditált továbbképzéseket hirdet szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi intézményekben dolgozó szakemberek számára.

Főiskolánk a személyes gondoskodást végző intézmények munkatársai számára a következő akkreditált, továbbképzési pontértékkel bíró programokat tudja indítani:

A továbbképzési programokra való jelentkezés a tanfolyami jelentkezési lap visszaküldésével történik.

Képzéseinket a kellő csoportlétszám megléte esetén tudjuk indítani, viszont elegendő létszám esetén a tanfolyamok más helyszínen történő megszervezésére is vállalkozunk.

A képzések részvételi díját a Főiskola számlaszámára 11708001-20562292 átutalással kell eljuttatni, de ha a befizetéssel kapcsolatosan kérdés merül fel vagy előzetes számla igényük van, kérem, keressék Farkas Szilviát a farkasszilvia@wjlf.hu e-mail címen vagy a 06-1-210-5400/158 telefonszámon.

A továbbképzési programok idejére a vidéki jelentkezők számára – korlátozott számban – kollégiumi elhelyezést tudunk biztosítani, amellyel kapcsolatban keressék Iványi András kollégiumigazgatót az ivanyiandras@wjlf.hu e-mail címen.

Tanfolyami jelentkezési lap

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.