JEGYZETRENDELÉS és TÁJÉKOZTATÓ

A szociális alap- és szakvizsgára történő felkészüléshez szükséges jegyzetekkel, könyvekkel kapcsolatban, kérjük, Bakó Juliannánál érdeklődjön!

Elérhetőségek:
tel: 06-1/210-5400/187-es mellék, vagy 30/522-9373
e-mail: bakojulianna@wjlf.hu

Az alábbiakban találják a megrendelőlapot, valamint a végleges irodalomjegyzékeket a kérhető fénymásolatok megjelölésével (az árak zöld színt kaptak):

MEGRENDELŐLAP (szociális alap- és szakvizsga)

Összesített árjegyzék (fénymásolat és bordó segédanyag könyv)

Néhány fontos tudnivaló a jegyzetekkel, könyvekkel kapcsolatban:

  • Csak a kötelező irodalmat állítottuk össze
  • A fenti irodalomjegyzékeken zöld színű kiemeléssel csak a FÉNYMÁSOLT változatban kérhető JEGYZETEKRE tértünk ki, az esetleges könyvigény jelzésére Megrendelőlapunkon van lehetőség
  • A kötelező irodalomban szereplő jogszabályokat csak külön kérésre áll módunkban kinyomtatni
  • Teljes könyvet nem fénymásolunk, de – szintén megrendelésre – igyekszünk azokat beszerezni
  • Amennyiben kérdéses lenne, mely könyvet és jegyzetet szükséges beszereznie (minden vizsgázóra vonatkozóan) : amely témacsoport vizsgájára jelentkezett, az azzal megegyező témájú könyvet és jegyzeteket érdemes kérnie, ezekre lesz szüksége. (De természetesen a különböző okokból több témacsoportot is érintő rendeléseket is teljesítjük.)

A bordó színű, segédanyag a szakvizsgához alcímű könyv Családvédelem, családgondozás; Gyermekvédelmi szakellátás (a listán a sorszáma: 8.), Idősek szociális ellátása (a listán a sorszáma: 8.), Pszichiátriai és szenvedélybetegek szociális ellátása (a listán a sorszáma: 27.) ; Fogyatékosok szociális ellátása, rehabilitációja (a listán a sorszáma: 6.) és Hajléktalanellátás (a listán a sorszáma: 18.) témacsoportban a Kiadó megszűnte kapcsán nem kapható.
A korábban a Kiadó engedélyével fénymásolt változatban terjesztett alapvizsga könyv (Szociális alapismeretek) és a Gyermekjóléti alapellátás c. könyv - természetesen kizárólag fénymásolt formátumban - továbbra is rendelhető.