Ez az oldal az archivumba került. Továbbiakban nem fog frissülni. Az új oldalt elérik a http://wesley.hu címen.

„Könyven jött, könyven ment”

„Könyven jött, könyven ment”

Nagy izgalommal, torokba gombócot szorító érzéssel vártuk a nagy eseményt, a projektünk megvalósulását. Heteken, hónapokon át terveztük, szerveztük, osztottunk, szoroztunk és lelkesedtünk ezért a nagyszerű napért, amelyet a facebook-on sokan megismerhettek. Az ott létrehozott profilnak köszönhetően több százan tudtak már előre a találkozóról, amelyet mi, a Wesley János Lelkészképző Főiskola hallgatói hoztunk létre. A közösségi szociális munka tantárgy keretein belül Kocsis Erzsébet tanárnő segítségével szerveztük meg az eseményt, melynek fő célja, hogy népszerűsítsük a szociális munkát, a főiskolát, és nem utolsó sorban az olvasás élményét.
2012. december 10-én délután, Budapesten, a Deák téren meglepő számban gyűltünk össze azért, hogy személyes ajánlással ellátott könyveket cseréljünk és ajándékozzunk, melyekbe a szociális munkáról összegyűjtött gondolatainkat tartalmazó könyvjelzőt is elhelyeztünk. Számunkra is felemelő volt, hogy mennyi ember gyűlt össze ezen alkalomból, és reméljük, a megkezdett ajándékozás folytatódik.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik jelenlétükkel és könyvükkel hozzájárultak a nap sikeréhez. A Wesley János Lelkészképző Főiskola szociális munka szakos, II. éves hallgatói: Bognár Melinda, Fekete Katinka, Gyócsi Dóra, Háló Benjamin, Mazács Angéla, Molnár Bettina, Móricz Virág, Seben Karolina, Tóth Adrienn, Tóth Annamária, Veres Ádám Attila és Kocsis Erzsébet, tanárnő.