Ez az oldal az archivumba került. Továbbiakban nem fog frissülni. Az új oldalt elérik a http://wesley.hu címen.

HAM 'N' X ROCK KONCERT

Szervezet: 

Kedves Hallgatók!!!!!!!!

 

A tagok egytől egyig rutinos, régóta játszó zenészek. A zenekarnak négy állandó tagja van: egy gitáros-énekes frontember, egy gitáros, egy basszus és egy dobos. Alkalmanként egy hölgy énekes, valamint egy szájharmonikás vendéggel is ki szoktunk egészülni.

A Ham&X rendszeresen koncertezik: sok sikeres és kitűnő hangulatú koncerten van már túl. Játszott nagyobb közönség előtt több budapesti klubban, kollégiumban, szabadtéren olyan zenekarok előtt, mint pl. a Bëlga, a Tűzkerék XT, a Tengs Lengs, a Takáts Tamás DBB vagy a Hollywood Rose. Vendég énekes volt koncertjeinken már többek között Rudán Joe (Mobilmánia, P. Mobil, Pokolgép) is.

A zenekar saját számok mellett feldolgozásként főleg a 70-80-as évek klasszikus magyar és külföldi rock, rock 'n' roll szerzeményeit vette fel repertoárjába. A fellépéseken az ismertebb slágereken túl ritkább, de ugyanakkor fülbemászó dallamú gyöngyszemek is elhangzanak. A Hobo és Radics művek mellett többek között P. Mobil, Bikini, Betrice, Deep Purple, Led Zeppelin és AC/DC számok is felcsendülnek a koncerteken.

Várunk titeket szeretettel,egy igazi Rock, Rock n Roll buliba!

Belépés INGYENES!!!!!!!!
BÜFÉ is kedvező árakon vár titeket a bulin!

 

Üdv,

Wesley-HÖK

Nem zárt körű a rendezvény!